EM-TEH logo
Gdje se nalazite: EM TEHNOLOGIJA d.o.o. VALPOVO ONAMA

Broj artikala u košarici: 0

Ukupan iznos: 0,00 Kn

O nama

Zbog sve izraženijeg ekonomskog i industrijskog rasta dolazi do pojave većeg globalnog onečišćenja i zagađenja okoliša – vode, tla, zraka.


Značajnu ulogu u smanjenju onečišćenja ima EM tehnologija bazirana na primjeni efektivnih mikroorganizama. Na temelju ideje o primjene EM mikrobne kulture u saniranju onečišćenja, razvila se i potreba da se osnuje tvrtka EM tehnologija d.o.o. za ekologiju i zaštitu okoliša.


Od davnina se zna da je uloga mikroroganizama u okolišu značajna. Dinamičke interakcije između pojedinih mikrobnih populacija pridonose održavanju cijelog našeg ekosustava u različitim prebivalištima: voda, zrak, tlo. EM mikroorganzimi imaju iznimnu ulogu u pročišćavanju otpadnih voda. Iako je voda esencijalna za održavanje gotovo svih oblika života, ona također može biti i rizična, budući da može sadržavati i prenositi patogene mikroorganizme i toksične kemijske spojeve. Širokog spektra djelovanja sa izrazito učinkovitim djelovanjem, poštivajući pri tome ekonomske principe poslovanja – minimiziranje troškova (inputa) uz ostvarivanje maksimalnog učinka, tvrtka EM tehnologija ostvaruje značajne rezultate na području komunalne djelatnosti, industrije i poljoprivrede. Naša primarna zadaća je u potpunosti zadovoljiti Vaše potrebe.


Obratite nam se s povjerenjem!

Naš moto poslovanja je:

“Čist okoliš - za sigurnost naše djece !“logo