EM-TEH logo
Gdje se nalazite: EM TEHNOLOGIJA d.o.o. VALPOVO HORTIKULTURA

Broj artikala u košarici: 0

Ukupan iznos: 0,00 Kn

HORTIKULTURA

TRETMAN TLA:

doza po hektaru (jednokratno) je 40 litara sredstva Terra Condi (4 litre na 1000 m²)

Navedenu količinu sredstva potrebno je razblažiti s vodom (180-300 litara / ha) i otopinom poprskati tlo, a zatim sredstvo unijeti u tlo frezom na 10-15 cm dubine i to desetak dana prije sjetve ili sadnje. Moguće je i izravno ubacivanje sredstva u sustav za navodnjavanje kap na kap tako da u tjednim intervalima ubacujemo u sustav 1 litru Terra Condi-a na svakih 10 000 litara vode, odnosno 2 litre ako sredstvo unosimo svakih 14 dana.


TRETMAN SADNICA:

Sadni materijal u kontejnerima prskamo Condi Fruit MVV-om nakon što razviju prave listove u 2-5 navrata u koncentraciji od 3%, pri čemu doziranje po jednom tretmanu za površinu od 10 m² površine kontejnera s presadnicama iznosi:

  • 0,3 decilitara Condi Frut MVV-a

  • 10 litara vode

Kontejnere s presadnicama prije sadnje u vremenu od pola sata do sat – ovisno o krupnoći korijena) treba natopiti u posudama napunjenim Terra Seed-om nerazrijeđenim s vodom, koliko ćemo preparata pripremiti ovisi o zapremini posude u kojoj natapamo sadnice.


TRETMAN LISNE POVRŠINE U VEGETACIJI:

Potrebna doza po hektaru za pojedini tretman iznosi 5-7 litara Condi Fruit MVV razblaženog sa vodom (180-300 litara), odnosno za 1000 m² to bi iznosilo 0,5-0,7 litara Condi Fruit MVV otopine u količini vode koja može varirati ovisno o vrsti aplikatora. Učestalost tretmana može se kretati od tjednih do tretmana svakih 14 dana, ali u slučaju napada bolesti i štetnika preporučujemo prskanja navedenom dozom svakih 4-5 dana dok traje napad.